כתובת המסעדה: הגליל 56 טבריה
ימי פעילות: א-ה
בין השעות: 09:00-14:00
מנהלת הסניף: יהודית אלימלך
כתובת המסעדה: הצבי 11 ירושלים
ימי פעילות: א-ה
בין השעות: 11:00-14:00
מנהל הסניף: דניאל שפיים
כתובת המסעדה: בלפור 17, אור עקיבא
ימי פעילות: א-ה
בין השעות: 10:00-14:00
מנהלת הסניף: גב’ אילנית חפוטה
כתובת המסעדה: רח’ ויצמן 7, צפת
ימי פעילות: א-ה
בין השעות: 11:30-14:00
טלפון הסניף: 04-6821704
כתובת המסעדה: המכבים, מוקד יוספטל
דימונה
ימי פעילות: א-ה
בין השעות: 08:00-13:00
מנהלת הסניף: מר ניסים אלמקייס
Les Amis de Meir Panim – Suisse
3 Rue de l’Aubepine 1205 Geneve
Tel: 022 3296 276
Fax: 078 6098 711
[email protected]
Yad Rivka 85 Avenue Louise
1050 Bruxelles
Tel: 02 3 433 530
Fax: 02 3 466 865
[email protected]
64 Ilan Ramon Cr.
Montreal H4W 3L4 QUEBEC
Tel: 514 484 52 01
Fax: 514 482 38 59
[email protected]
כתובת המסעדה: הגליל 56 טבריה
ימי פעילות: א-ה
בין השעות: 09:00-14:00
מנהלת הסניף: יהודית אלימלך
כתובת המסעדה: הצבי 11 ירושלים
ימי פעילות: א-ה
בין השעות: 11:00-14:00
מנהל הסניף: דניאל שפיים
כתובת המסעדה: בלפור 17, אור עקיבא
ימי פעילות: א-ה
בין השעות: 10:00-14:00
מנהלת הסניף: גב’ אילנית חפוטה
כתובת המסעדה: רח’ ויצמן 7, צפת
ימי פעילות: א-ה
בין השעות: 11:30-14:00
טלפון הסניף: 04-6821704
כתובת המסעדה: המכבים, מוקד יוספטל
דימונה
ימי פעילות: א-ה
בין השעות: 08:00-13:00
מנהלת הסניף: מר ניסים אלמקייס
כתובת המסעדה: הגליל 56 טבריה
ימי פעילות: א-ה
בין השעות: 09:00-14:00
מנהלת הסניף: יהודית אלימלך
כתובת המסעדה: הצבי 11 ירושלים
ימי פעילות: א-ה
בין השעות: 11:00-14:00
מנהל הסניף: דניאל שפיים
כתובת המסעדה: בלפור 17, אור עקיבא
ימי פעילות: א-ה
בין השעות: 10:00-14:00
מנהלת הסניף: גב’ אילנית חפוטה
כתובת המסעדה: רח’ ויצמן 7, צפת
ימי פעילות: א-ה
בין השעות: 11:30-14:00
טלפון הסניף: 04-6821704
כתובת המסעדה: המכבים, מוקד יוספטל
דימונה
ימי פעילות: א-ה
בין השעות: 08:00-13:00
מנהלת הסניף: מר ניסים אלמקייס
In our Western society of abundance, the concept of “hunger” seems to have been relegated to distant history. And yet in Meir Panim’s dining centers, we encounter hunger every day. That hunger is right here, right now, and is not planning on going anywhere. We and you are both here to ward it off to the best of our abilities.
Tens of thousands of people all over the country come to our dining centers and enjoy hot, delicious and nutritious meals every day, with menus created by nutritionists to ensure the diners’ health and welfare.
We do our best to mitigate the social difficulties and the shame involved in this type of neediness, and design the restaurant spaces in expansive, well-lit and amiable lines to generate a true restaurant environment; to prevent, to the best of our abilities, the “soup kitchen” feel. We employ people with social awareness to come in contact with the diners and provide them with a shoulder and a listening ear.
“Hunger is not merely a sense of lack – but real pain, sharp and fiery. Even worse is the pain of the neediness itself.”


