כאן ניתן לבחור פרוייקט לתרום עבורו
לחצו על הפרויקט כדי לבחור

כתובת המסעדה: הגליל 56 טבריה
ימי פעילות: א-ה
בין השעות: 09:00-14:00
מנהלת הסניף: יהודית אלימלך
כתובת המסעדה: הצבי 11 ירושלים
ימי פעילות: א-ה
בין השעות: 11:00-14:00
מנהל הסניף: דניאל שפיים
כתובת המסעדה: בלפור 17, אור עקיבא
ימי פעילות: א-ה
בין השעות: 10:00-14:00
מנהלת הסניף: גב’ אילנית חפוטה
כתובת המסעדה: רח’ ויצמן 7, צפת
ימי פעילות: א-ה
בין השעות: 11:30-14:00
טלפון הסניף: 04-6821704
כתובת המסעדה: המכבים, מוקד יוספטל
דימונה
ימי פעילות: א-ה
בין השעות: 08:00-13:00
מנהלת הסניף: מר ניסים אלמקייס
Les Amis de Meir Panim – Suisse
3 Rue de l’Aubepine 1205 Geneve
Tel: 022 3296 276
Fax: 078 6098 711
[email protected]
Yad Rivka 85 Avenue Louise
1050 Bruxelles
Tel: 02 3 433 530
Fax: 02 3 466 865
[email protected]
64 Ilan Ramon Cr.
Montreal H4W 3L4 QUEBEC
Tel: 514 484 52 01
Fax: 514 482 38 59
[email protected]
כתובת המסעדה: הגליל 56 טבריה
ימי פעילות: א-ה
בין השעות: 09:00-14:00
מנהלת הסניף: יהודית אלימלך
כתובת המסעדה: הצבי 11 ירושלים
ימי פעילות: א-ה
בין השעות: 11:00-14:00
מנהל הסניף: דניאל שפיים
כתובת המסעדה: בלפור 17, אור עקיבא
ימי פעילות: א-ה
בין השעות: 10:00-14:00
מנהלת הסניף: גב’ אילנית חפוטה
כתובת המסעדה: רח’ ויצמן 7, צפת
ימי פעילות: א-ה
בין השעות: 11:30-14:00
טלפון הסניף: 04-6821704
כתובת המסעדה: המכבים, מוקד יוספטל
דימונה
ימי פעילות: א-ה
בין השעות: 08:00-13:00
מנהלת הסניף: מר ניסים אלמקייס
כתובת המסעדה: הגליל 56 טבריה
ימי פעילות: א-ה
בין השעות: 09:00-14:00
מנהלת הסניף: יהודית אלימלך
כתובת המסעדה: הצבי 11 ירושלים
ימי פעילות: א-ה
בין השעות: 11:00-14:00
מנהל הסניף: דניאל שפיים
כתובת המסעדה: בלפור 17, אור עקיבא
ימי פעילות: א-ה
בין השעות: 10:00-14:00
מנהלת הסניף: גב’ אילנית חפוטה
כתובת המסעדה: רח’ ויצמן 7, צפת
ימי פעילות: א-ה
בין השעות: 11:30-14:00
טלפון הסניף: 04-6821704
כתובת המסעדה: המכבים, מוקד יוספטל
דימונה
ימי פעילות: א-ה
בין השעות: 08:00-13:00
מנהלת הסניף: מר ניסים אלמקייס
השמיים כבר מתחילים להיות אפורים, המדרכות מתמלאות בטיפות הגשם, והרוח נושבת בחוזקה שאופיינית רק לעונת החורף. כן, עונת החורף אכן הולכת ומגיעה אלינו, ואולי בשבילכם לא מדובר על דבר בעל משקל כבד, אבל עבור אנשים נזקקים מדובר על עניין הרה גורל. עונת החורף היא עונה שהרבה יותר קשה להסתדר בה מבחינת מכשירי חשמל לחימום, ביגוד ותרופות, ולכן אנשים נזקקים מחפשים באופן תמידי אחר עזרה ותרומות. תרומת מזון לנזקקים יכולה לעשות להם את החיים קצת יותר קלים, אז בואו נראה איך גם אתם יכולים להשתלב בה.
הרבה אנשים ששומעים על תרומת מזון לנזקקים חושבים מיד על ארגזי המזון עם המזון היבש. זוהי אכן אחת מהדרכים המשמעותיות ביותר לתרומת מזון לנזקקים, ואלפי מתנדבים ברחבי הארץ עומלים ימים ולילות על מנת לארוז ארגזים מלאים בכל טוב – עם שמן, אורז, קופסאות שימורים, פסטות, רסק עגבניות ועוד. מה שכן, חשוב לזכור שזוהי רק אחת מהדרכים לבצע את התרומה הזו.
לא רק המזון היבש מחולק לנזקקים, אלא גם מנות מבושלות וחמות שמוגשות להם עד פתח הבית. אם ניחנתם בכישרון הבישול, אתם בהחלט מוזמנים להגיע אל המרכזים של מאיר פנים ולתת יד בכל נושא הבישולים וחלוקתם לחמגשיות. האוכל בחמגשיות נארז היטב, ומוגש לנזקקים גם בבתי התמחוי וגם בביתם, במידה ויש להם אחד כזה.
החשיבות של תרומת מזון לנזקקים היא הרבה יותר גדולה ממה שאתם אולי מדמיינים. מדובר כאן על עונה שבה האוכל הוא חם, ומצריך בישולים, גז, תנורים ועוד. את כל האמצעים האלו הנזקקים לא בהכרח מחזיקים בבית שלהם, ולא בהכרח שיש להם את המצרכים הנחוצים להכנת מנות חמות לכל מיני תבשילים ומרקים שמתאימים לחורף. לכן, כל אלו הופכים את התרומה הזו להרבה יותר חשובה, ואנחנו מזמינים גם אתכם ליצור איתנו קשר ולקחת חלק בתרומה החשובה הזו, שיכולה לעשות את ההבדל בין חורף טוב ובין חורף קשה.