תרומות לניצולי שואה יכולות להעניק להם חיים טובים יותר
כמעט ואין דבר שניצולי השואה לא עברו בחייהם – הם ראו מלחמות, הם הרגישו רעב, הם חוו קור בלתי נסבל, הם איבדו את בני המשפחה והחברים הקרובים להם ביותר ועוד. עכשיו, אחרי שנים ארוכות שבהם הם עבדו כל כך קשה כדי לשקם את החיים שלהם, חלקם הגדול מתמודדים שוב בדיוק עם אותם הדברים שאותם הם כבר חוו בעבר, והפכו את חייהם ללא פחות מסיוט. מהסיבה הזו בדיוק, תרומות לניצולי שואה הן חלק קריטי ביותר שצריך להיות חלק מהשגרה היום יומית של כל אחד ואחת מאיתנו, והן אלו שיכולות לעשות את ההבדל המשמעותי בשנים האחרונות לחייהם.
תרומות לניצולי שואה הן החובה המוסרית של כולכם
ניצולי השואה הם אוכלוסיה שלצערנו לא מקבלת את היחס הראוי לה. אחרי שחוו כל כך הרבה תהפוכות וקשיים בחיים, הם נאלצים להעביר את חיי היום יום שלהם בהזנחה מוחלטת, עם קצבאות זעומות, מחסור באוכל, באמצעי חימום, בבגדים ובתרופות, והם מוצאים את עצמם מתמודדים שוב ושוב עם הצורך לשרוד. היות וזהו המצב, זוהי החובה המוסרית של כולכם בתור אזרחים במדינת ישראל לתרום להם, ולשפר עד כמה שניתן את איכות החיים שלהם.
אל תצטערו בדיעבד – הצטרפו אל מערך התרומות לניצולי שואה עוד היום
בין החיים נותרו עוד עשרות אלפי ניצולי שואה בלבד, וזה בדיוק הזמן להפוך את החיים שלהם להרבה יותר טובים. בסופו של דבר, יגיע היום שבו ניצול השואה האחרונה ייפרד מן העולם, והחברה כולה תצטרך לשאול את עצמה שאלות ולהתמודד עם המציאות כפי שהיא. במקום להצטער בדיעבד, זה הזמן שלכם להצטרף למערך התרומות לניצולי שואה, ולעזור להם במגוון תחומים – רפואי, כלכלי, תזונאי ועוד.
מזמינים אתכם להצטרף אלינו, למאיר פנים
אנחנו במאיר פנים פועלים רבות על מנת לא לפסוח על אף ניצול שואה שזקוק לעזרתנו, ולהעניק לו את כל האמצעים הדרושים לו על מנת לקיים אורח חיים תקין, בריא ונורמטיבי ככל הניתן. אנחנו מזמינים גם אתכם להצטרף אלינו ולעשות את השינוי הענק בחייהם של הניצולים.