כאן ניתן לבחור פרוייקט לתרום עבורו
לחצו על הפרויקט כדי לבחור

כתובת המסעדה: הגליל 56 טבריה
ימי פעילות: א-ה
בין השעות: 09:00-14:00
מנהלת הסניף: יהודית אלימלך
כתובת המסעדה: הצבי 11 ירושלים
ימי פעילות: א-ה
בין השעות: 11:00-14:00
מנהל הסניף: דניאל שפיים
כתובת המסעדה: בלפור 17, אור עקיבא
ימי פעילות: א-ה
בין השעות: 10:00-14:00
מנהלת הסניף: גב’ אילנית חפוטה
כתובת המסעדה: רח’ ויצמן 7, צפת
ימי פעילות: א-ה
בין השעות: 11:30-14:00
טלפון הסניף: 04-6821704
כתובת המסעדה: המכבים, מוקד יוספטל
דימונה
ימי פעילות: א-ה
בין השעות: 08:00-13:00
מנהלת הסניף: מר ניסים אלמקייס
Les Amis de Meir Panim – Suisse
3 Rue de l’Aubepine 1205 Geneve
Tel: 022 3296 276
Fax: 078 6098 711
[email protected]
Yad Rivka 85 Avenue Louise
1050 Bruxelles
Tel: 02 3 433 530
Fax: 02 3 466 865
[email protected]
64 Ilan Ramon Cr.
Montreal H4W 3L4 QUEBEC
Tel: 514 484 52 01
Fax: 514 482 38 59
[email protected]
כתובת המסעדה: הגליל 56 טבריה
ימי פעילות: א-ה
בין השעות: 09:00-14:00
מנהלת הסניף: יהודית אלימלך
כתובת המסעדה: הצבי 11 ירושלים
ימי פעילות: א-ה
בין השעות: 11:00-14:00
מנהל הסניף: דניאל שפיים
כתובת המסעדה: בלפור 17, אור עקיבא
ימי פעילות: א-ה
בין השעות: 10:00-14:00
מנהלת הסניף: גב’ אילנית חפוטה
כתובת המסעדה: רח’ ויצמן 7, צפת
ימי פעילות: א-ה
בין השעות: 11:30-14:00
טלפון הסניף: 04-6821704
כתובת המסעדה: המכבים, מוקד יוספטל
דימונה
ימי פעילות: א-ה
בין השעות: 08:00-13:00
מנהלת הסניף: מר ניסים אלמקייס
כתובת המסעדה: הגליל 56 טבריה
ימי פעילות: א-ה
בין השעות: 09:00-14:00
מנהלת הסניף: יהודית אלימלך
כתובת המסעדה: הצבי 11 ירושלים
ימי פעילות: א-ה
בין השעות: 11:00-14:00
מנהל הסניף: דניאל שפיים
כתובת המסעדה: בלפור 17, אור עקיבא
ימי פעילות: א-ה
בין השעות: 10:00-14:00
מנהלת הסניף: גב’ אילנית חפוטה
כתובת המסעדה: רח’ ויצמן 7, צפת
ימי פעילות: א-ה
בין השעות: 11:30-14:00
טלפון הסניף: 04-6821704
כתובת המסעדה: המכבים, מוקד יוספטל
דימונה
ימי פעילות: א-ה
בין השעות: 08:00-13:00
מנהלת הסניף: מר ניסים אלמקייס
הרבה אנשים שמעוניינים לתרום מזון לנזקקים, מתבאסים לדעת שיכולת התרומה שלהם מוגבלת אך ורק למזון יבש. בין היתר, אותם אנשים רוצים לחרוג מהגבולות של קופסאות השימורים, השמן, הסוכר והאורז, ומעוניינים להעניק מעצמם מזון חם, ארוחות חמות וגדולות, ולייצר לנזקקים חוויה קצת יותר עשירה ומזינה מאשר המזון היבש. היום נספר לכם שתרומה של מזון לנזקקים ממש אינה צריכה לבוא לידי ביטוי רק בצורת מזון יבש, אלא גם בתצורות אחרות.
בתי התמחוי השונים הפועלים בארץ מפעילים מוקדים שמיועדים כל כולם לארוחות חמות ומזינות עבור הנזקקים. אותם הנזקקים מגיעים לבתי התמחוי מכל קצוות הארץ, ויכולים להנות מארוחה חמה בכל אחד מימות השנה.
אם אתם אוהבים את המטבח ואוהבים לבשל, אתם בהחלט יכולים לקחת חלק בהליך הייצור של מזון לנזקקים – החל משלב רכישת המצרכים, דרך שלב הכנתם לבישול, ועד שלב הבישול בפועל והגשת הצלחות החמות לנזקקים. אין דבר משמח יותר מאשר לראות את פני הנזקקים כשהם לקראת ארוחה חמה, ואין ספק שהתרומה הזו מרגשת ביותר.
מזון לנזקקים שמגיע בתוך חמגשיות הוא מזון לא פחות ממבורך. לפעמים קיימים לא מעט נזקקים שממעטים להגיע לבתי התמחוי, מטעמים של בושה, מבוכה ועוד. אותם נזקקים למעשה לא מקבלים את הארוחה החמה שלהם, וכך הם לא מזינים את הגוף שלהם בחומרים טובים.
מה שאפשר לעשות על מנת לספק להם את הארוחות הוא לבשל אוכל חם ולהכניס אותו לתוך חמגשיות ששומרות על החום שלו. באופן הזה, ניתן לחלק את החמגשיות בין בתי הנזקקים, ולדאוג להם לאוכל חם גם מבלי שהם מגיעים לבתי התמחוי.
אנחנו במאיר פנים פועלים רבות על מנת לספק לכל נזקק או נזקקת במדינת ישראל את כל מה שדרוש להם על מנת לקיים חיים נורמלים וטובים עד כמה שניתן. פנו אלינו עוד היום ונשמח לקבל מכם מזון לנזקקים, תרומות של כסף, עזרה והשתלבות במערך המתנדבים שלנו ועוד – אנחנו מחכים לכם!